Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Dobrý den, pokusím se to, co nejlépe shrnout

Nefunguje mně počítač / notebook
Poruchomat.cz

Dobrý den, pokusím se to, co nejlépe shrnout

Příspěvekod Návštěvník » pát čer 20, 2014 11:41 pm

Dobrý den,
pokusím se to, co nejlépe shrnout. Vložím flash disk do počítače, mikroprocesorek jej zmerčí (je v Bezpečně odebrat hardware), ale pokud ho chci otevřít, hodí to zprávu, že je nutné ho naformátovat, což ale nechci, poněvadž bych přišel o některé dokumenty (dokonce jsem zkoušel i samotný formát, ale utne ho to s tím, že ho nelze dokončit). Tudíž dám Storno a vyjede hláška R/ není přístupný Svazek neobsahuje známý typ souborů... blablabla. Tuto zprávu háže na obou PC (jeden s Win 7, druhý s XP) a na obou noteboocích (obdobně jeden s Win 7, druhý s XP).
Tento problém je na netu docela častým, ale z nabízených řešení mi nefunguje ani jedno, vlastně někdy ani nemám možnost k jeho realizaci. Řekl jsem si, že to bude patrně jiný formát než NTFS (tedy dynamický svazek namísto primárního) - zkusil jsem tedy
Kód Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
, ale na inkriminovaném 00000001C0 není nic jiného než samá FF. Dokonce, když dám vlastnosti disku je volné místo 0b, využité 0b, a celkové 0b. Což se mi také zdá divné.
Z dalších možností jsem zkoušel program TuneUp, Recuva a TestDisk (ovšem v něm trošku nechápu, co přesně dělat). Tak nevím, zda ten flash disk nevyhodit do kontíku a nějakých 20 MB nevratných dokumentů oželet, nebo zda máte nějakou poslední radu.
(Ještě jsem zkoušel odebrat INFCACHE.1, což bylo neúspěšné - pak tedy natvrdo odinstalovat všechny USB ovladače a restartovat počítač, ale taky bez výsledku).
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v pát čer 20, 2014 11:41 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně počítač