Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Jistě, toho jsem se držel

Nefunguje mně počítač / notebook
Poruchomat.cz

Jistě, toho jsem se držel

Příspěvekod Návštěvník » čtv črc 31, 2014 12:28 am

Jistě, toho jsem se držel. Dokonce jsem letěl koupit nový placky. Stejný jako ty starý, na kterých mi předešlý mapy jely. Teda ty vypálený ještě ve starý mašině. Ale nic to nebylo platný. Prostě asi ty starý pomalý CD vypalovačky byly nějak přesnější nebo bytelnější, odolnější než dnešní rychlý DVD comba. Asi stará dobrá poctivá kovářská práce. Nebo nevím, čím jiným si to vysvětlit. Jistě, toho jsem se držel. Dokonce jsem letěl koupit nový placky. Stejný jako ty starý, na kterých mi předešlý mapy jely. Teda ty vypálený ještě ve starý mašině. Ale nic to nebylo platný. Prostě asi ty starý pomalý CD vypalovačky byly nějak přesnější nebo bytelnější, odolnější než dnešní rychlý DVD comba. Asi stará dobrá poctivá kovářská práce. Nebo nevím, čím jiným si to vysvětlit.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v čtv črc 31, 2014 12:28 am
Návštěvník

Zpět na Nejde mně počítač