Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Ferguson 6900 neznám

Nefunguje mně počítač / notebook
Poruchomat.cz

Ferguson 6900 neznám

Příspěvekod Návštěvník » pon črc 01, 2013 2:15 pm

Ferguson 6900 neznám, ale kupoval jsem nedávno mamce arivu 202 a ta zatím fachčí na cryptoworks, obraz je nádherný, má nový čip a stojí 1690kč jak psal AR. Není sice certifikovaný od skylink, ale podporuje i čisté irdeto a pokud ne, dá se dokoupit certifikovaný modul, na který má slot. Co se týká výměny, tka mamce přišlo, že si má kartu vyměnit, nebude platit dva roky servisní poplatek 29kč/měs, tedy necelých sedm stovek a bylo tam napsáno, že karta výměna je výhradně typu ICE. Pokud do toho nechcete investovat, nechal bych původní kartu, nechytnete na to sice všechno ale některé kanály by měly jet i příští rok. Já věřím tomu, že těm, kdo své karty nevymění je pak dá skylink zdarma, co bude se starými přijímači je otázka, ale skylink má stále mnoho aktivních karet CRW a bude se chtít vyhnout hromadným žalobám.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v pon črc 01, 2013 2:15 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně počítač