Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Vážení přátelé

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz


Vážení přátelé

Příspěvekod Návštěvník » sob srp 16, 2014 3:40 am

Vážení přátelé, děkuji všem za vaše názory a příspěvky, zvláště panu Mates_21, který jedinný mě povzbudil. Nejspíš nejhlouběji pochopil mojí filozofii, že když se oprava nepodaří, tak video jde do popelnice a tak to za pokus vždy stojí, protože pokus nic nestojí. Proč jsem se vlastně na toto forum obrátil. Pro pochopení uvedu příklad na sobě. Předpokládejme, že někdo z vás se zeptá mně, co bych dělal a jak, když z vašeho bicyklu pořád padá řetěz. I když vaše kolo nevidím a neznám jeho značku, tak předpokládám, že u všech kol na světě musíte šlapat a převod na zadní kolo je proveden řetězem. Tak jako u videomagnetofonů se ustálil systém vysunování šuplíku s kazetou. Já bych s řetězem poradil, že je buď nadměrně opotřebený a už dávno nepasuje do zubatých převodových koleček a proto padá a nebo není seřízená přehazovačka. V podobném duchu jsem předpokládal odpovědi. Chtěl jsem jen nakopnout, kde je ve videu kontakt, který zajistí, aby kaslíček s kazetou zůstal dole v pracovní poloze a nevyjížděl automaticky zpátky ven, tak jak činí mně. Samozřejmě, že je nejlíp vše svěřit odborníkovi, ovšem za peníze a ty já nemám. Tak jako jsem se musel naučit zacházet se softwarem na opravu mojí Octavie, protože bych servis nikdy nemohl a nechtěl zaplatit (jen 1 000 Kč stojí připojení jednotky a to ještě ani nezačnou měřit), tak se musím učit zacházet v počítači s Excelem a neustále objevovat nové a nové finesy a nikdy mě nenapadlo se obrátit na renomovanou firmu, aby mě nainstalovala do Excelu vzoreček. Informace sháním přes internet od podobných zaujatých "bláznů", kteří jsou zapáleni pro problém a jeho vyřešení. Tedy opravdu jsem nechtěl slyšet od vás přispívajících, že bude nejlépe zajít s magnetofonem do servisu. Tak jako nechci s bicyklem a k PC firmě si nechat vyrobit program.
Přesto si všech příspěvků moc vážím a děkuji za ně, neodradili jste mě od dalších pokusů oprav čehokoliv i když nejsem a už nikdy nebudu, se znalostmi čehokoliv na profesionální úrovni.
Poruchomat.cz



Naposledy oživil Anonymous v sob srp 16, 2014 3:40 am
Návštěvník
 

Zpět na Nejde mně wifi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

O nás

Jsme komunita, která se věnuje řešení jakýchkoliv problémů. Předáváme si rady, zkušenosti, ale i nové nápady a výzvy.
Přidejte se k nám!

Aktuálně hledáme moderátory fóra Nejde.cz. Pokud se chcete s námi spojit, kontaktujte prosím administrátora fóra ohledně podrobností tlačítkem kontakt ve spodní části fóra.

cron