Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Stalo

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz


Stalo

Příspěvekod Návštěvník » sob srp 16, 2014 3:53 am

Stalo se že s něčím takovým přišel starý pán či paní v důchodu.... udělal jsem výjimku a mrknul jsem na to, nějakou drobnost jsem pak udělal i na počkání a zdarma. Ovšem to byly skutečně pouze výjimky, běžně jsem tyto levné přístroje nikdy do opravy nebral. Totiž i u takové banality jako je spálené primární vinutí síť. transformátoru narazíš téměř vždy na problém ceny. Nový transformátor něco stojí a zákazník akceptuje u těchto levných RMGF většinou cenu opravy která by tak pokryla materiál ale práci a další náklady už nikoliv. Oprava prakticky za cenu materiálu se dá udělat výjimečně, jako takový "dobrý skutek" pro stálého zákazníka, nelze ale připustit aby se to stalo pravidlem.
Takže když to shrnu, s ohledem na nízkou cenu opravy která by ještě u těchto levných RMGF byla rentabilní a zákazníkem akceptovatelná jsem tyto přístroje automaticky odmítal do opravy přijmout. Vůbec jsem se jimi nezabýval a to z jednoho prostého důvodu, protože nikdo z nás, ani zákazníci ani my nechodíme do zaměstnání zdarma. A v těchto případech by bylo pravidlem že bych dělal práci až na výjimky vždy zdarma protože oprava by ve více než 90% případů skončila zjištěním závady kterou bych s ohledem na cenu stejně nemohl opravit. A nejde pouze o práci, rozebrání přístroje a diagnostika závady spotřebuje čas ale také další náklady které v naprosté většině u těchto levných přístrojů pak nikdo nezaplatí, ale však to jistě sám dobře znáš. Samozřejmě také u všech ostatních přístrojů se stává že oprava nemohla být z nějakého důvodu dokončena a někteří z nás zákazníkovi v takovém případě nic neúčtují. Ovšem u jiných přístrojů to není tak časté a tedy dá se to jednou za čas přežít, kdežto u těchto levných RMGF je nemožnost dokončit opravu téměř vždy jistotou. Ale je to pouze můj názor, někdo jiný může mít na věc třeba jiný pohled...
**** Petr ****
Poruchomat.cz



Naposledy oživil Anonymous v sob srp 16, 2014 3:53 am
Návštěvník
 

Zpět na Nejde mně wifi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

O nás

Jsme komunita, která se věnuje řešení jakýchkoliv problémů. Předáváme si rady, zkušenosti, ale i nové nápady a výzvy.
Přidejte se k nám!

Aktuálně hledáme moderátory fóra Nejde.cz. Pokud se chcete s námi spojit, kontaktujte prosím administrátora fóra ohledně podrobností tlačítkem kontakt ve spodní části fóra.

cron