Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Nefunkční virtuemart - prosím o pomoc

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

Nefunkční virtuemart - prosím o pomoc

Příspěvekod Návštěvník » čtv čer 19, 2014 10:35 pm

Nefunkční virtuemart - prosím o pomoc!
Ahoj!
Už jsem prošel skoro všechny fóra, ale vůbec nevím co mám dělat..

mám PHP 5 joomla 2.5.7 a virteemart 2.0.1
Vytvořil jsem si local server, kde jsem do složky Cwamp/www/ extrahoval instalační balíček joomla... ten jsem nainstaloval a po té jsem také nainstaloval virtuemart...
Hned po té (když nepočítám instalace českého jazyku) jsem chtěl nastavit obchod ve virtuemartu, ale jakmile jsem na to klikl, tak se mi zobrazilo
vmError vmTable loadTable 'azcom23.yod0r_virtuemart_vendors_cs_cz' doesn't exist SQL=SELECT `yod0r_virtuemart_vendors_cs_cz`.* ,`yod0r_virtuemart_vendors`.* FROM `yod0r_virtuemart_vendors_cs_cz` JOIN yod0r_virtuemart_vendors using (`virtuemart_vendor_id`) WHERE yod0r_virtuemart_vendors_cs_cz.`virtuemart_vendor_id` = "1"
vmError exeSortSearchListQuery Table 'azcom23.yod0r_virtuemart_paymentmethods_cs_cz' doesn't exist SQL=SELECT o.*, CONCAT_WS(' ',u.first_name,u.middle_name,u.last_name) AS order_name ,pm.payment_name AS payment_method FROM yod0r_virtuemart_orders as o LEFT JOIN yod0r_virtuemart_order_userinfos as u ON u.virtuemart_order_id = o.virtuemart_order_id AND u.address_type="BT" LEFT JOIN yod0r_virtuemart_paymentmethods_cs_cz as pm ON o.virtuemart_paymentmethod_id = pm.virtuemart_paymentmethod_id WHERE ( u.virtuemart_user_id = 784 AND o.virtuemart_vendor_id = "1" ) order by o.modified_on DESC
vyplnil jsem data o obchodníkovi (tedy o mě) a když jsem dal uložit, tak mi vyskočilo
Info Uživatelská data uložena
Info Data o prodejci uložena
vmError VmTableDatastore failed - Table 'azcom23.yod0r_virtuemart_vendors_cs_cz' doesn't exist SQL=INSERT INTO `yod0r_virtuemart_vendors_cs_cz` (`virtuemart_vendor_id`,`vendor_store_name`,`vendor_phone`,`vendor_store_desc`,`vendor_terms_of_service`,`vendor_legal_info`,`vendor_url`,`slug`) VALUES ('1','A-ZCom - Elektronické doutníky','','','','','','a-zcom-elektronicke-doutniky')
a data se tedy neužily...
takhle mi to dělá pořád dokola a jsem z toho naprosto zoufalý...už si s tím hraju více než den a nemůžu na nic přijít...
Nevím co bych mohl mít blbě, vždycky jsem všechno dělal podle návodu...možná to má spojitost s tím, že to mám na lokálním serveru...?
Prosím o pomoc! a děkuji...
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v čtv čer 19, 2014 10:35 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi