Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Dovolím

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz


Dovolím

Příspěvekod Návštěvník » ned srp 17, 2014 11:04 am

Dovolím si kolegu malinko doplnit - podle mého se oprava určitě vyplatí, pokud ovšem OKAMŽITĚ televizi odpojíte od napájení a dáte opravit dokud je ještě ve stavu kdy jde "jenom" špatně zapínat. Rozhodně je třeba okamžitě přestat s pokusy typu "ono to ještě na nějaký pátý, šestý pokus naskočí". To je velice rychlá cesta k likvidaci a na skládku. I teď to nebude zrovna oprava za pár stovek, je nutné počítat s cenou okolo 2000, ale když si počkáte ještě pár dní, ta telka už nenaskočí vůbec a pak už to může být neopravitelné (nebo opravitelné, ale tak za 8000 a výš). Takže nespekulovat, neváhat a nepřemýšlet a okamžitě do servisu, dokud je čas. A rozhodně to nedávejte nějakému kutilovi, protože ten opraví sice následek, ale neodstraní příčinu a následuje opět totální destrukce !!!
Snad ještě doplním - nová televize má dnes od výrobce ve vínku životnost tak 2.5 až 3 roky, řivotnost opravy je v podstatě stejná, proto jsem na začátku psal že se oprava určitě vyplatí - přece jen se opravou na stejnou dobu provozu vynaloží mnohem menší peníz.
Jirka
Poruchomat.cz



Naposledy oživil Anonymous v ned srp 17, 2014 11:04 am
Návštěvník
 

Zpět na Nejde mně wifi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

O nás

Jsme komunita, která se věnuje řešení jakýchkoliv problémů. Předáváme si rady, zkušenosti, ale i nové nápady a výzvy.
Přidejte se k nám!

Aktuálně hledáme moderátory fóra Nejde.cz. Pokud se chcete s námi spojit, kontaktujte prosím administrátora fóra ohledně podrobností tlačítkem kontakt ve spodní části fóra.

cron