Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Za

Nefunguje mně mobilní telefon, tablet, čtečka apod.
Poruchomat.cz


Za

Příspěvekod Návštěvník » ned dub 14, 2019 8:59 am

Za osm měsíců od prvního napsání dotazu bych snad měl vyměněny všechny rozvody na sídlišti a nevymýšlel bych imaginarní spekulace. Zamaskovaných krabic v bytě 1+3(4) je asi 5-7 a tři na BJ. Převážně jsou pod vypínačem u podlahy cca3-4kusy. Jedna až dvě krabice přesíň. Jedna která by mohla být složitě vyhledatelná. Pak rozvaděč s jističi. Dále přívod do JOP,SOP na RS svorky. Pokračuje do eleměru z elektroměru na odvod hlavního jističe a dále na nějakou svorkovnici rozvodu podlaží.
Pak ještě hloupou otázku sousedi na patře mají stejný problém? Pokud ne těch možností zas není tolik. Chc to vědět kde by mohli být zamaskované krabičky. On není elektrikář jako elektrikář. Jeden umí to jiný ono. Svěřil bych se elektrikáři, který se převážně zabývá bytou instalací.
Pokud sousedi mají stejný problém hledal bych po stoupacím vední až do HDS-HDSS a dále ve směru přívodu do HDS. Na vině může být nedotažený vodič o "kus "dál. Jak již bylo řečeno měřit, hledat a to opakovat do najití závady.hmzz
Poruchomat.cz



Naposledy oživil Anonymous v ned dub 14, 2019 8:59 am
Návštěvník
 

Zpět na Nejde mně mobilní telefon, tablet

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

O nás

Jsme komunita, která se věnuje řešení jakýchkoliv problémů. Předáváme si rady, zkušenosti, ale i nové nápady a výzvy.
Přidejte se k nám!

Aktuálně hledáme moderátory fóra Nejde.cz. Pokud se chcete s námi spojit, kontaktujte prosím administrátora fóra ohledně podrobností tlačítkem kontakt ve spodní části fóra.

cron