Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Vyzkousej jiny mikrofon ,treba si od nekoho puc

Nefunguje mně aplikace, program. Nelze spustit, nelze nainstalovat apod.
Poruchomat.cz


Vyzkousej jiny mikrofon ,treba si od nekoho puc

Příspěvekod Návštěvník » pát led 09, 2015 11:25 am

Vyzkousej jiny mikrofon ,treba si od nekoho puc.A jestli nepojede,tak mas asi vadnej vstup mikrofonu na desce.Ovladacema na zvukovku to asi nebude.A nic jinyho me nenapada.
A zkus v nastavani ne win u mikrofonu v polozce "UPRESNIT" zaskrtnout MIC 20dB.To by melo zesilit zvuky ktery jdou z mikrofonu.
Jestli si opravdu neprehledl zadne ztlumeni ,tak nevim...
xxx
no pokud si opavdu proveril ze mas vse zesilene OK a presto nefunguje (jakoze tady je nejvetsi chyba u uzivatelu - nenastavi mikrofon ve vlastnostech pro nahravani/nenastavi v upresnujicich nastavenich zesileni mikrofonu/nebo proste to zkousi v aplikaci kde maji nastaveny jako vstup uplne jine zarizeni) tak je jeste mozne, ze tva zvukovka pouzova univerzalni konektory a neumi si zjistit ze jde o mikrofon...v tom pripade je treba otevrit aplikaci pro toto nastaveni ktera se dodava ke zvukovce a nastavit patricny konektor na vystup/mikrofon.
Funkcnost mikrofonove zdirky se nemusi overit pouze mikrofonem ale treba i peckama (malyma sluchatkama) kdy po zapojeni do mikrofonove zdirky funguje jedno z nich taky jako mikrofon
Poruchomat.cz



Naposledy oživil Anonymous v pát led 09, 2015 11:25 am
Návštěvník
 

Zpět na Nejde mně jakýkoliv program

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

O nás

Jsme komunita, která se věnuje řešení jakýchkoliv problémů. Předáváme si rady, zkušenosti, ale i nové nápady a výzvy.
Přidejte se k nám!

Aktuálně hledáme moderátory fóra Nejde.cz. Pokud se chcete s námi spojit, kontaktujte prosím administrátora fóra ohledně podrobností tlačítkem kontakt ve spodní části fóra.

cron